Foto
123RF
Gustările sănătoase fac parte din meniul zilnic. Alege o brioșă cu banane și nuci.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 12
Ingrediente:
- 4 banane coapte
- 70 g unt topit
- 90 g zahăr
- 1 ou bătut
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 linguriță praf de copt
- 1/8 linguriță sare
- 180 g făină
- 130 g nuci tocate
Modalitate de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
- Într-un bol mare amestecați bananele pasate cu untul topit.
- Adăugați zahărul, oul bătut și extractul de vanilie.
- Adăugați praful de copt și amestecați pentru a combina.
- Încorporați făina și amestecați până la omogenizarea completă.
- Adăugați nucile tocate și amestecați ușor.
- Distribuiți amestecul în forme pentru brioșe tapetate cu hârtie.
- Coaceți brioșele pentru 20-25 de minute, sau până când trec testul cu scobitoarea.
- Lăsați-le să se răcească înainte de a fi consumate.
Facebook Comments
Adaugă comentariu