Preincalziti cuptorul la 220 de grade.
Puneti cate o jumatate de carnacior in fiecare ochi al tavii de briose. Coaceti carnaciorii la cuptor pentru 10-12 minute, sau pana cand se rumenesc.
Intre timp, bateti berea cu faina, mustarul si condimentele pana obtineti un aluat moale si omogen.
Turnati aluatul peste carnaciori apoi dati din nou la cuptor pentru 15 minute, pana ce aluatul creste. Lasati-le sa se raceasca si serviti.
SUGESTIE: De indata ce se racesc complet, puteti pune briosele in cutiute de plastic la congelator si pastra pana la o luna. Cand doriti sa le serviti, dati-le la cuptor pentru 10 minute.
6 carnaciori, taiati pe jumatate
150 ml bere blonda
1 ou
50 g faina
1/2 lingura mustar
sare si piper negru proaspat macinat
ketchup, pentru servire
In plus:
o tava de briose, unsa cu unt
Comentarii