Brioşe cu caşcaval

1. Rade caşcavalul şi pune peste ouăle bătute, uleiul, zahărul, sarea, făina, praful de copt.

2. Amestecă bine toate ingredientele. Unge cu un cub de unt tava de brioşe şi tapetează cu făină. 

3. Pune în fiecare cupă cât să acopere jumătate (în cealaltă jumătate, vor avea loc să crească). Dă tava la cuptor 20-25 de minute, până ce devin aurii. 

 

Recomandare. Îmbunătăţeşte compoziţia cu 100 g de şuncă presată (sau bacon) tocată în cubuleţe şi două fire de ceapă verde! 

Poza principala

briose_cu_cascaval_mica.jpg

400 g caşcaval
4 ouă
1 plic praf de copt
4 linguri cu ulei unt
4 linguri cu smântână
200 g făină
1 lingură cu zahăr
sare

O gustare usoara si satioasa, pentru parinti, copii si bunici!
Numar de portii
5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE