Deserturi & băuturi

Briose cu ciocolata si cirese

1.Într-un castron, amestecă făina cu zahărul, cacaua, praful de copt și sarea.

2.Într-un alt vas, bate oul cu laptele, uleiul și vanilia. Încorporează amestecul lichid în cel de făină.

3.Adaugă iaurtul, cireșele (fără sâmburi) și ciocolata rasă.

4.Toarnă compoziția de brioșe cu cireșe în formele tapetate cu hârtii de copt și coace pentru 20 de minute. 

5.Scoate din cuptor, lasă-le 5 minute să se răcorească și scoate brioșele cu ciocolată și cireșe pe un platou.

credit foto: © fahrwasser – Fotolia.com

 

credit foto: Briose cu visine si ciocolata

Poza principala

briose_fotolia_66947980_subscription_xxl.jpg_c_fahrwasser_-_fotolia.com_mica.jpg

150 g făină

100 g zahăr

50 g cacao

1/2 pliculet cu praf de copt

½ linguriță cu sare

80 ml ulei de rapiță

1 ou

80 ml lapte

125 g iaurt

100 g cicolată rasă

200 g cireșe (visine, caise, piersici, ananas…)

vanilie

 

Briose inghetate de ciocolata

Ușor de pregătit, brioșele cu ciocolată și cireșe sunt grozave și la micul-dejun, dar și o gustarea de după-amiază.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE