1.Într-un castron, amestecă făina cu zahărul, cacaua, praful de copt și sarea.
2.Într-un alt vas, bate oul cu laptele, uleiul și vanilia. Încorporează amestecul lichid în cel de făină.
3.Adaugă iaurtul, cireșele (fără sâmburi) și ciocolata rasă.
4.Toarnă compoziția de brioșe cu cireșe în formele tapetate cu hârtii de copt și coace pentru 20 de minute.
5.Scoate din cuptor, lasă-le 5 minute să se răcorească și scoate brioșele cu ciocolată și cireșe pe un platou.
credit foto: © fahrwasser – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
150 g făină
100 g zahăr
50 g cacao
1/2 pliculet cu praf de copt
½ linguriță cu sare
80 ml ulei de rapiță
1 ou
80 ml lapte
125 g iaurt
100 g cicolată rasă
200 g cireșe (visine, caise, piersici, ananas…)
vanilie
Ușor de pregătit, brioșele cu ciocolată și cireșe sunt grozave și la micul-dejun, dar și o gustarea de după-amiază.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu