1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj
2. Coace dovleacul si zdrobeste-l
3. Combina-l cu branza ricotta, pastele si parmezanul, apoi adauga faina, nucsoara si o jumatate de lingurita de sare de mare
4. Cu mainile tapetate cu faina, framanta amestecul apoi imparte-l in turte mici. Prajeste-le cu grija in ulei de masline pana devin aurii si sunt patrunse. Pastreaza-le calde.
5. Caleste putin si frunzele de salvie si presare-le peste briose. Asezoneaza cu sare si parmezan ras.
Poza principala
Galerie foto
O cana de paste mici
500g de dovleac
250g de branza ricotta
O lingura de parmezan
Un sfert de cana de faina
1 praf de nucsoara
Sare de mare
Ulei de masline
Pentru servire: Frunze de salvie si parmezan ras
Pot fi o gustare de pranz excelenta sau le poti servi impreuna cu piept de pui marinat sau cu salata verde si lamaie. Ai multe optiuni la dispozitie, deci nu o sa te plictisesti niciodata de briose cu dovleac si branza ricotta, aromate.
Numar de portii
20
Facebook Comments
Adaugă comentariu