Home » Aperitive, salate, sosuri » Briose cu dovleac si branza ricotta
Aperitive, salate, sosuri

Briose cu dovleac si branza ricotta

1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj

2. Coace dovleacul si zdrobeste-l

3. Combina-l cu branza ricotta, pastele si parmezanul, apoi adauga faina, nucsoara si o jumatate de lingurita de sare de mare

4. Cu mainile tapetate cu faina, framanta amestecul apoi imparte-l in turte mici. Prajeste-le cu grija in ulei de masline pana devin aurii si sunt patrunse. Pastreaza-le calde.

5. Caleste putin si frunzele de salvie si presare-le peste briose. Asezoneaza cu sare si parmezan ras.

Poza principala

h_01062100.jpg

O cana de paste mici

500g de dovleac

250g de branza ricotta

O lingura de parmezan

Un sfert de cana de faina

1 praf de nucsoara

Sare de mare

Ulei de masline

Pentru servire: Frunze de salvie si parmezan ras

Pot fi o gustare de pranz excelenta sau le poti servi impreuna cu piept de pui marinat sau cu salata verde si lamaie. Ai multe optiuni la dispozitie, deci nu o sa te plictisesti niciodata de briose cu dovleac si branza ricotta, aromate.
Numar de portii
20
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.