- Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius.
- Într-un castron adăugați mierea de albine și amestecați cu un tel.
- Adăugați ouăle și încorporați piureul de dovleac, laptele, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
- Adăugați făina și fulgii de ovăz.
- Amestecați până când ingredientele sunt complet combinate.
- Împărțiți aluatul în formele de brioșă unse cu ulei în prelabil.
- Presărați deasupra câțiva fulgi de ovăz.
- Coaceți pentru 26-30 de minute.
- Lăsați brioșele să se răcească înainte de a fi servite.
- Serviți cu unt de arahide sau topping de ciocolată.
Credit Foto: thinkstock/ getty images
Poza principala
- 60 ml ulei
- 170 g miere albine
- 2 ouă
- 225 g piure dovleac
- 60 ml lapte
- 1 linguriță bicarbonat sodiu
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 1/2 linguriță ghimbir
- 1/4 linguriță nucșoară
- 1/4 linguriță enibahar
- 245 g făină
- 35 g fulgi ovăz
Desert tomnatic, colorat si perfect pentru gustarea de școală a celor mici.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu