Home » Briose cu dovleac

Briose cu dovleac

  1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius. 
  2. Într-un castron adăugați mierea de albine și amestecați cu un tel.
  3. Adăugați ouăle și încorporați piureul de dovleac, laptele, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
  4. Adăugați făina și fulgii de ovăz.
  5. Amestecați până când ingredientele sunt complet combinate.
  6. Împărțiți aluatul în formele de brioșă unse cu ulei în prelabil.
  7. Presărați deasupra câțiva fulgi de ovăz.
  8. Coaceți pentru 26-30 de minute.
  9. Lăsați brioșele să se răcească înainte de a fi servite.
  10. Serviți cu unt de arahide sau topping de ciocolată. 

  Credit Foto: thinkstock/ getty images

Poza principala

briose_cu_dovleac.jpg

  • 60 ml ulei 
  • 170 g miere albine
  • 2 ouă
  • 225 g piure dovleac
  • 60 ml lapte 
  • 1 linguriță bicarbonat sodiu 
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță ghimbir
  • 1/4 linguriță nucșoară
  • 1/4 linguriță enibahar
  • 245 g făină
  • 35 g fulgi ovăz
Desert tomnatic, colorat si perfect pentru gustarea de școală a celor mici.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.