1. Amestecă făina cernută cu praful de copt. Fă o adâncitură în mijlocul amestecului și toarnă uleiul, laptele și ouăle.
2. Amestecă bine și încorporează dovlecelul ras și brânzeturile, apoi presară piper după gust.
3. Toarnă compoziția în formele de brioșe tapetate cu hârtie de copt sau unse cu ulei și pudrate cu făină și dă la cuptorul încins pentru 18-20 de minute sau până brioșele cu dovlecei și brânză capătă o culoare aurie.
4. Scoate tava din cuptor și lasă-le cinci minute înainte de a le servi celor dragi.
Poza principala
Galerie foto
1 dovlecel ras (bine scurs)
120 g făină
2 ½ lingurițe cu praf de copt
60 ml ulei vegetal
250 ml lapte
2 ouă bătute
50 g brânză rasă
50 g parmezan ras
piper proaspăt măcinat
Calde și pufoase, brioșele cu dovlecei și brânză sunt delicioase la micul-dejun.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu