Home » Brioșe cu dovlecei și brânză

Brioșe cu dovlecei și brânză

1. Amestecă făina cernută cu praful de copt. Fă o adâncitură în mijlocul amestecului și toarnă uleiul, laptele și ouăle.

2. Amestecă bine și încorporează dovlecelul ras și brânzeturile, apoi presară piper după gust.

3. Toarnă compoziția în formele de brioșe tapetate cu hârtie de copt sau unse cu ulei și pudrate cu făină și dă la cuptorul încins pentru 18-20 de minute sau până brioșele cu dovlecei și brânză capătă o culoare aurie.

4. Scoate tava din cuptor și lasă-le cinci minute înainte de a le servi celor dragi.

 

Brioşe-turnuleţ

 

Poza principala

briose_cu_dovlecei_si_branza-fotolia_61426566_subscription_xxl.jpgc_fahrwasser_-_fotolia.com_mica.jpg

1 dovlecel ras (bine scurs)

120 g făină

2 ½ lingurițe cu praf de copt

60 ml ulei vegetal

250 ml lapte

2 ouă bătute

50 g brânză rasă

50 g parmezan ras

piper proaspăt măcinat

 

Brioşe cu măsline

Calde și pufoase, brioșele cu dovlecei și brânză sunt delicioase la micul-dejun.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.