Briose cu dovlecei si cascaval

1.    Dă dovleceii pe răzătoare și stoarce-i de zeamă cât mai bine.
2.    Separat, bate ouăle cu laptele și uleiul, apoi încorporează dovleceii scurși. Pune și restul ingredientelor și toarnă compoziția în formele de brioșe tapetate cu hârtie de copt.
3.    Dă la cuptor până se rumenesc.
credit foto: © Peredniankina – Fotolia.com

Poza principala

briose_cu_dovlecei_fotolia_68725248_subscription_xxl.jpg_c_peredniankina_-_fotolia.com_mica.jpg

2 dovlecei potriviți
250 g făină
2 ouă
100 g cașcaval ras
150 ml lapte
1 pliculeț cu praf de copt
o ceșcuță cu ulei
mărar
sare

Perfecte la gustarea de ora 11.00 sau intr-o dimineata de weekend.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE