1. Topeste margarina impreuna cu zaharul la bain-marie, pana obtii o crema spumoasa.
2. Incorporeaza nucile macinate si faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Toarna usor siropul de visine, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
3. Compozitia astfel obtinuta, toarn-o in formele de briosa unse cu margarina si tapetate cu faina. Lasa aceste briose cu dulceata la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute. Serveste-le cu dulceata de visine din belsug. Aceste briose cu dulceata de visine sunt ideale si in zilele de post.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
1 borcan cu dulceata de visine
500 g faina
120 g margarina
150 g zahar
150 g nuci
2 linguri cu cacao
1 pliculet cu praf de copt
300 ml sirop de visine
Briosele sunt excelente de sine statatoare, insa daca le combinam cu dulceata de visine devin un adevarat deliciu dulce.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments
Adaugă comentariu