Deserturi & băuturi

Briose cu kiwi si fistic

  1. Tăiați kiwi în cubulețe și puneți-l la foc împreună cu 120 g zahăr pudră.
  2. Mențineți la foc potrivit până când kiwi începe să își modifice culoarea.
  3. Lăsați compoziția să se răcească, apoi adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați.
  4. Bateți ouăle împreună cu uleiul și încorporați făina cernută, amestecând continuu. Presărați sarea, adăugați semințele zdrobite de cardamom, fisticul tocat și esența de vanilie.
  5. Adăugați în această compoziție kiwi răcit și praful de copt, apoi amestecați pentru a omogeniza amestecul.
  6. Turnați compozișia obținută în forme pentru brioșe tapetate cu hârtie.
  7. Introduceți formele în cuptorul preîncăzlit la 180 de grade pentru 30 de minute.
  8. Când brioșele sunt gata, tăiați capacele.
  9. Amestecați crema de brânză cu 80 de grame de zahăr pudră, frișca lichidă și sucul de la cele 2 portocale.
  10. Amestecați pentru a obține o compoziție omogenă.
  11. Umpleți brioșele cu această cremă și adăugați capacul tăiat în jumătate și bucăți de kiwi proaspăt.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

briose_cu_kiwi.jpg

  • 180 g făină
  • 2 ouă
  • 120 g zahăr pudră
  • 120 ml ulei
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță semințe cardamom
  • 1 fiolă esență vanilie
  • 50 g fistic
  • 250 g cremă de brânză
  • 80 g zahăr pudră
  • sucul de la 2 portocale
  • 50 ml frișcă lichidă
  • 1 kiwi pt decor
Brioșe colorate, umplute cu cremă de brânză, perfecte pentru o petrecere de copii.
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE