- Tăiați kiwi în cubulețe și puneți-l la foc împreună cu 120 g zahăr pudră.
- Mențineți la foc potrivit până când kiwi începe să își modifice culoarea.
- Lăsați compoziția să se răcească, apoi adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați.
- Bateți ouăle împreună cu uleiul și încorporați făina cernută, amestecând continuu. Presărați sarea, adăugați semințele zdrobite de cardamom, fisticul tocat și esența de vanilie.
- Adăugați în această compoziție kiwi răcit și praful de copt, apoi amestecați pentru a omogeniza amestecul.
- Turnați compozișia obținută în forme pentru brioșe tapetate cu hârtie.
- Introduceți formele în cuptorul preîncăzlit la 180 de grade pentru 30 de minute.
- Când brioșele sunt gata, tăiați capacele.
- Amestecați crema de brânză cu 80 de grame de zahăr pudră, frișca lichidă și sucul de la cele 2 portocale.
- Amestecați pentru a obține o compoziție omogenă.
- Umpleți brioșele cu această cremă și adăugați capacul tăiat în jumătate și bucăți de kiwi proaspăt.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 180 g făină
- 2 ouă
- 120 g zahăr pudră
- 120 ml ulei
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță semințe cardamom
- 1 fiolă esență vanilie
- 50 g fistic
- 250 g cremă de brânză
- 80 g zahăr pudră
- sucul de la 2 portocale
- 50 ml frișcă lichidă
- 1 kiwi pt decor
Brioșe colorate, umplute cu cremă de brânză, perfecte pentru o petrecere de copii.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu