- Încălziți cuptorul la 180 de grade.
- Pregătiți o tavă pentru 12 brioșe.
- Într-un bol combinați ouăle, iaurtul, uleiul, piureul de mere, banane, miere și extractul de vanilie.
- Într-un alt bol combinați restul ingredientelor, exceptând semințele și ovăzul.
- Încorporați ingredientele umede în cele uscate și amestecați pentru a obține o compoziție omogenă.
- Distribuiți aluatul în formele pentru brioșe.
- Presărați pe deasupra fulgi de ovăz și amestec de semințe.
- Coaceți în cuporul preîncăzlit pentru 25-30 de minute.
- Lăsați brioșele să se răcească înainte de servire.
- Pot fi păstrate timp de 3 zile.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2 ouă
- 150 ml iaurt cu conținut scăzut de grăsimi
- 50 ml ulei rapiță
- 100 g piure mere
- 1 banană, făcută piure
- 4 linguri miere
- 1 linguriță extract vanilie
- 200 g făină integrală
- 50 g fulgi ovăz
- 1 1/2 linguriță praf de copt
- 1 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 1/2 linguriță scorțișoară
- 100 g afine
- 2 linguri mix de semințe ( floarea soarelui, dovleac, in )
Începe ziua cu ceva dulce alături de o cafea aromată.
Numar de portii
12
Facebook Comments
Adaugă comentariu