Briose cu mar pentru micul dejun

  1. Încălziți cuptorul la 180 de grade. 
  2. Pregătiți o tavă pentru 12 brioșe.
  3. Într-un bol combinați ouăle, iaurtul, uleiul, piureul de mere, banane, miere și extractul de vanilie.
  4. Într-un alt bol combinați restul ingredientelor, exceptând semințele și ovăzul.
  5. Încorporați ingredientele umede în cele uscate și amestecați pentru a obține o compoziție omogenă.
  6. Distribuiți aluatul în formele pentru brioșe.
  7. Presărați pe deasupra fulgi de ovăz și amestec de semințe.
  8. Coaceți în cuporul preîncăzlit pentru 25-30 de minute.
  9. Lăsați brioșele să se răcească înainte de servire.
  10. Pot fi păstrate timp de 3 zile.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

briose_cu_mar_pentru_micul_dejun.jpg

  • 2 ouă
  • 150 ml iaurt cu conținut scăzut de grăsimi
  • 50 ml ulei rapiță
  • 100 g piure mere
  • 1 banană, făcută piure
  • 4 linguri miere
  • 1 linguriță extract vanilie
  • 200 g făină integrală
  • 50 g fulgi ovăz
  • 1 1/2 linguriță praf de copt
  • 1 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 1/2 linguriță scorțișoară
  • 100 g afine
  • 2 linguri mix de semințe ( floarea soarelui, dovleac, in )
Începe ziua cu ceva dulce alături de o cafea aromată.
Numar de portii
12
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE