Pasul 1: Pentru briose, amesteca toate ingredientele solide, apoi adauga laptele amestecat cu uleiul.
Pasul 2: Pune compozitia in formele de briose pregatite cu hartiutele speciale si da la cuptor 30-45 de minute.
Pasul 3: Pentru crema, freaca galbenusurile cu jumatate din zahar. Adauga laptele si ciocolata. Pune pe foc mic si da deoparte cand incepe sa se ingroase.
Pasul 4: Adauga mascarpone si frisca batuta cu restul de zahar si omogenizeaza. Da la frigider o jumatate de ora.
Pasul 5: In momentul servirii, toarna crema peste briose si decoreaza cu acadele in forma de inima.
PENTRU BRIOSE
200 g faina
250 g zahar
70 g cacao
450 ml lapte
35 ml ulei
1 plic praf de copt
coaja de la o lamaie
sare
PENTRU CREMA
2 galbenusuri
50 ml lapte
50 g ciocolata alba
100 g zahar
250 g mascarpone
250 ml frisca lichida
Adaugă comentariu