1.Amestecă făina proaspăt cernută cu praful de copt și sare. Adaugă mozzarella rasă, ceapa tocată mărunt. Amestecă ușor ca să nu se sfărâme.
2.Separat, bate oul şi subţiază-l cu apă până obţii o cană de lichid, apoi combină cu laptele. Lichidul astfel obţinut, toarnă-l peste compoziţia de ingrediente uscate de mai sus și amestecă.
3.Unge cu ulei formele de brioşe şi tapetează-le cu un amestec de boia şi oregano. Umple formele şi ornează cu rondele de măsline şi fâşii de bacon. Lasă la cuptor cam 40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
ulei
sare
boia iute
oregano
1 lingură cu praf de copt
1 ou
1 cană cu lapte
1 ceapă
50 g bacon
200 g mozzarella
2 căni cu făină
100 g măsline verzi
Antreu potrivit pentru adulti, dar si pentru copii – vor fi incantati de aceste briose!
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu