- Preîncăzliți cuptorul la 180 de grade.
- Tapetați cu hârtie o tavă cu 12 forme pentru brioșe.
- Într-un bol mare amestecați zahărul, făina, condimentele, bicarbonatul de sodiu și coaja de portocală.
- Amestecați ouăle și uleiul și combinați-le cu ingredientele uscate, adăugând morcovul ras.
- Distribuiți compoziția în formele pregătite și coaceți pentru 20-22 minute sau până la testul cu scobitoarea.
- Pentru a pregăti glazura, bateți untul și încorporați-l în crema de brânză moale.
- Adăugați zahărul pudră și extractul de vanilie.
- Decorați brioșele cu această glazură după ce le lăsați să se răcorească 10 minute.
- Presărați decorațiuni pe deasupra.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 175 g zahăr muscovado
- 100 g făină integrală cu agent de creștere
- 100 g făină cu agent de creștere
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 lingurițe mix condimente ( scorțișoară, nucșoară )
- coaja de la 1 portocală
- 2 ouă
- 150 ml ulei floarea soarelui
- 200 g morcovi ras
Pentru glazură:
- 100 g unt
- 300 g brânză moale
- 100 g zahăr pudră
- 1 linguriță extract vanilie
Morcovul, ingredientul vedetă al acestor brioșe geniale pentru o gustare sănătoasă.
Numar de portii
12
Facebook Comments
Adaugă comentariu