Briose cu morcov si crema de branza

  1. Preîncăzliți cuptorul la 180 de grade.
  2. Tapetați cu hârtie o tavă cu 12 forme pentru brioșe.
  3. Într-un bol mare amestecați zahărul, făina, condimentele, bicarbonatul de sodiu și coaja de portocală.
  4. Amestecați ouăle și uleiul și combinați-le cu ingredientele uscate, adăugând morcovul ras.
  5. Distribuiți compoziția în formele pregătite și coaceți pentru 20-22 minute sau până la testul cu scobitoarea.
  6. Pentru a pregăti glazura, bateți untul și încorporați-l în crema de brânză moale.
  7. Adăugați zahărul pudră și extractul de vanilie.
  8. Decorați brioșele cu această glazură după ce le lăsați să se răcorească 10 minute.
  9. Presărați decorațiuni pe deasupra.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

briose_cu_cmorcovi_si_crema_de_branza.jpg

  • 175 g zahăr muscovado
  • 100 g făină integrală cu agent de creștere
  • 100 g făină cu agent de creștere
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurițe mix condimente ( scorțișoară, nucșoară ) 
  • coaja de la 1 portocală
  • 2 ouă
  • 150 ml ulei floarea soarelui
  • 200 g morcovi ras

 Pentru glazură:

  • 100 g unt
  • 300 g brânză moale
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 linguriță extract vanilie
Morcovul, ingredientul vedetă al acestor brioșe geniale pentru o gustare sănătoasă.
Numar de portii
12
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE