1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Cerneti ambele tipuri de faina intr-un bol. Adaugati bicarbonatul, praful de copt, fulgii de ovaz si zaharul. Amestecati, apoi adaugati afinele.
2. Bateti ouale, apoi turnati smantana, mierea si uleiul. Mixati.
3. Adaugati amestecul de ou peste ingredientele uscate si amestecati usor pana la omogenizare.
4. Puneti compozitia in tava de briose si presarati restul fulgilor de ovaz. Coaceti pentru 20 de minute sau pana cand briosele incep sa creasca si se rumenesc usor. Serviti-le caldute.
100 g faina alba cu agent de crestere
100 g faina bruna cu agent de crestere
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
1/2 lingurita praf de copt
90 g fulgi de ovaz, plus extra pentru topping
60 g zahar
180 g afine
2 oua
285 ml smantana
6 linguri miere
6 linguri ulei
Adaugă comentariu