Brioșe cu prune

1. Într-un castron, amestecă ouăle bătută bine cu zahărul și untul până obţii o cremă omogenă.

2. Adaugă treptat iaurtul și puţină esenţă de rom. După ce s-au încorporat, presară făina proaspăt cernută și amestecată cu praful de copt.

3. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o în formele de brioșe unse cu unt și tapetate cu făină.

4. Din loc în loc, așază felii subţiri de prune. Coace la cuptor aproximativ 30 de minute. Scoate-le din forme după ce s-au răcorit puţin.

 Prajitura cu prune

Brioşe-turnuleţ

Poza principala

briose_mici.jpg

câteva prune

100 g unt

3 ouă

150 g zahăr

200 g iaurt

300 g făină

1 plic praf de copt

esenţă de rom

 

Briose cu afine si scortisoara

Când toamna ne bate-n geam, e păcat să nu preparăm măcar o dată rețeta de brioșe cu prune! Delicioase și gustoase!
Numar de portii
8
Calorii
315
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE