1. Într-un castron, amestecă ouăle bătută bine cu zahărul și untul până obţii o cremă omogenă.
2. Adaugă treptat iaurtul și puţină esenţă de rom. După ce s-au încorporat, presară făina proaspăt cernută și amestecată cu praful de copt.
3. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o în formele de brioșe unse cu unt și tapetate cu făină.
4. Din loc în loc, așază felii subţiri de prune. Coace la cuptor aproximativ 30 de minute. Scoate-le din forme după ce s-au răcorit puţin.
Poza principala
Galerie foto
câteva prune
100 g unt
3 ouă
150 g zahăr
200 g iaurt
300 g făină
1 plic praf de copt
esenţă de rom
Când toamna ne bate-n geam, e păcat să nu preparăm măcar o dată rețeta de brioșe cu prune! Delicioase și gustoase!
Numar de portii
8
Calorii
315
Facebook Comments
Adaugă comentariu