1.Freacă bine uleiul cu zahărul, de preferat cu mixerul. Toarnă treptat o cană cu apă rece, încorporează făina amestecată cu sarea și peaful de copt.
2.La final, adaugă stafi dele. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o în formele de brioșe unse cu ulei și tapetate cu făină.
3.Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 45 de minute. Presară-le cu zahăr pudră, dar numai după ce s-au răcorit puţin.
Sugestie : Adaugă în compoziţie cubuleţe de măr.
Poza principala
Galerie foto
1 cană zahăr
1 1/2 căni cu făină
100 g stafide
100 ml ulei
1/2 lingurițe cu sare
2 pliculețe cu praf de copt
Chiar dacă sunt de post, brioșele cu stafide sunt delicioase, numai bune de potolit pofta de dulce.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu