Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.
Intr-un castron, amestecati faina cu praful de copt, zaharul, ciocolata (taiata bucati) si visinele.
Separat, amestecati laptele, ouale si uleiul, apoi adaugati ingredientele uscate cu fructe. Puneti cu lingura acest amestec in fiecare chesa.
Coaceti in centrul cuptorului pentru 15-18 minute sau pana cand briosele cresc si devin ferme. Scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca pe un platou. Serviti-le calde sau reci.
Poza principala
Galerie foto
300 g faina
1 lingurita praf de copt
90 g zahar
150 g tableta de ciocolata
250 g visine, fara samburi, taiate in jumatate
250 ml lapte
2 oua
4 linguri ulei
tavi de briose
12 chese
Un deliciu dulce-acrisor, extrem de usor de preparat.
Numar de portii
12
Calorii
249
Facebook Comments
Adaugă comentariu