1. Incalziti cuptorul la 400 grade.
2. Intr-un bol mare, amestecati faina, zaharul, praful de copt, scortisoara si sarea.
3. Separat, bateti sucul de portocale, ouale si uleiul pana se omogenizeaza.
4. Adaugati apoi sucul astfel obtinut peste ingredientele uscate si amestecati.
5. Varsati afinele din belsug.
6. Puneti la copt 20 minute.
7. Puteti sa cerneti deasupra zahar vanilat!
2. Intr-un bol mare, amestecati faina, zaharul, praful de copt, scortisoara si sarea.
3. Separat, bateti sucul de portocale, ouale si uleiul pana se omogenizeaza.
4. Adaugati apoi sucul astfel obtinut peste ingredientele uscate si amestecati.
5. Varsati afinele din belsug.
6. Puneti la copt 20 minute.
7. Puteti sa cerneti deasupra zahar vanilat!
3 cani de faina de soia
1 cana de faina pentru toate scopurile
½ cana de zahar brun
2 linguri de praf de copt
1 lingura de scortisoara
1 cana de suc de portocale
1.3 ceasca de ulei de nuca
½ cana de afine
¼ lingura sare
2 oua
1 cana de faina pentru toate scopurile
½ cana de zahar brun
2 linguri de praf de copt
1 lingura de scortisoara
1 cana de suc de portocale
1.3 ceasca de ulei de nuca
½ cana de afine
¼ lingura sare
2 oua
Incredibil de usor si gustos!
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu