Home » Briose rosii cu crema de branza

Briose rosii cu crema de branza

  1. Preîncălziți cuptorul la 170 de grade.
  2. Pregătiți 2 tăvi cu forme de brioșă.
  3. Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și cacao într-un bol.
  4. Mixați untul la temperatura camerei cu zahprul iar când obțineți o textură cremoasă adăugați colorantul alimentar, laptele bătut și extractul de vanilie.
  5. În acest amestec adăugați 1 lingură de ingrediente uscate, apoi 1 ou și continuați să amestecați.
  6. Completați cu restul cantității de ingrediente uscate și celălalt ou.
  7. În final adăugați oțetul, amestecați și distribuiți compoziția în formele pregătite.
  8. Coaceți pentru aproximativ 20 de minute.
  9. Lăsați brioșele să se răcească cât timp vă ocupați de glazură.
  10. Plasați zahărul pudră într-un procesor de alimente și pulsați câteva secunde.
  11. Adăugați crema de brânză și untul pentru a le combina.
  12. Adăugați oțetul din cidru de mere și pulsați pentru a obține o compoziție netedă.
  13. Folosind o formă pentru decor, adăugați crema de brânză pe deasupra.
  14. Presărați zahăr roșu și fulgi de ciocolată. 

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

briose_rosii_cu_crema_de_branza.jpg

  • 250 g făină
  • 2 linguri pudră de cacao ( cernută )
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 100 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 lingură colorant roșu
  • 2 lingurițe extract vanilie
  • 2 ouă mari
  • 175 ml lapte bătut
  • 1 linguriță oțet de cidru de mere

 Pentru glazura de brânză:

  • 500 g zahăr pudră
  • 125 g cremă de brânză
  • 125 g unt moale
  • 1 linguriță oțet de cidru de mere
  • zahăr roșu pentru decor
  • fulgi de ciocolată pentru decor
Brioșe colorate perfecte pentru luna iubirii.
Numar de portii
24
Facebook Comments