- Preîncălziți cuptorul la 170 de grade.
- Pregătiți 2 tăvi cu forme de brioșă.
- Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și cacao într-un bol.
- Mixați untul la temperatura camerei cu zahprul iar când obțineți o textură cremoasă adăugați colorantul alimentar, laptele bătut și extractul de vanilie.
- În acest amestec adăugați 1 lingură de ingrediente uscate, apoi 1 ou și continuați să amestecați.
- Completați cu restul cantității de ingrediente uscate și celălalt ou.
- În final adăugați oțetul, amestecați și distribuiți compoziția în formele pregătite.
- Coaceți pentru aproximativ 20 de minute.
- Lăsați brioșele să se răcească cât timp vă ocupați de glazură.
- Plasați zahărul pudră într-un procesor de alimente și pulsați câteva secunde.
- Adăugați crema de brânză și untul pentru a le combina.
- Adăugați oțetul din cidru de mere și pulsați pentru a obține o compoziție netedă.
- Folosind o formă pentru decor, adăugați crema de brânză pe deasupra.
- Presărați zahăr roșu și fulgi de ciocolată.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 250 g făină
- 2 linguri pudră de cacao ( cernută )
- 2 lingurițe praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 100 g unt
- 200 g zahăr pudră
- 1 lingură colorant roșu
- 2 lingurițe extract vanilie
- 2 ouă mari
- 175 ml lapte bătut
- 1 linguriță oțet de cidru de mere
Pentru glazura de brânză:
- 500 g zahăr pudră
- 125 g cremă de brânză
- 125 g unt moale
- 1 linguriță oțet de cidru de mere
- zahăr roșu pentru decor
- fulgi de ciocolată pentru decor
Brioșe colorate perfecte pentru luna iubirii.
Numar de portii
24
Facebook Comments
Adaugă comentariu