1. Călește ceapa tocată mărunt într-o lingură cu unt topit, apoi las-o să se răcorească.
2. Cerne făina împreună cu praful de copt și sarea. Bate ouăle cu mixerul și, separat, laptele cu smântâna.
3. Amestecă apoi cele două compoziții. Încorporează cu atenție ceapa călită, cașcavalul tăiat mărunt și mărarul tocat.
4. Toarnă compoziția în formele unse de brioșă, presară parmezan și dă la cuptorul încins 20-25 de minute sau până ce scobitoarea- test iese curată din compoziție.
5. Lasă să se răcorească înainte de a le scoate din formă si serveste briosele sarate la micul-dejun. Dar nici la o gustare nu sunt de refuzat!
Ingrediente pentru brioșe, cupcakes, muffins
200 g făină
1 lingură rasă cu praf de copt
2 ouă mari
250 ml lapte
2 linguri cu smântână grasă
100 g caşcaval
1/2 ceapa mică rosie
1 1/2 linguri cu unt
parmezan
mărar
sare
Adaugă comentariu