Home » Promo » Brioșe sarate
Promo

Brioșe sarate

1. Călește ceapa tocată mărunt într-o lingură cu unt topit, apoi las-o să se răcorească.

2. Cerne făina împreună cu praful de copt și sarea. Bate ouăle cu mixerul și, separat, laptele cu smântâna.

3. Amestecă apoi cele două compoziții. Încorporează cu atenție ceapa călită, cașcavalul tăiat mărunt și mărarul tocat.

4. Toarnă compoziția în formele unse de brioșă, presară parmezan și dă la cuptorul încins 20-25 de minute sau până ce scobitoarea- test iese curată din compoziție.

5. Lasă să se răcorească înainte de a le scoate din formă si serveste briosele sarate la micul-dejun. Dar nici la o gustare nu sunt de refuzat!

 

Ingrediente pentru brioșe, cupcakes, muffins

Poza principala

briose_sarate_fotolia_50152180_subscription_xl.jpg_c_tashka2000_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g făină

1 lingură rasă cu praf de copt 

2 ouă mari

250 ml lapte

2 linguri cu smântână grasă

100 g caşcaval

1/2 ceapa mică rosie 

1 1/2 linguri cu unt

parmezan

mărar

sare

 

Brioșe cu dovlecei și brânză

Mic-dejun copios cu briose sarate cu cascaval.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.