1. Incalziti o tigaie. Unge fripturi cu ulei si puneti-le in tigaia foarte incinsa. Micsorati flacara si gatiti friptura cum va place. Lasati deoparte pe aragaz.
2. Rumeniti baconul si scurgeti-le de uleiul in exces pe un servet de bucatarie.
3. Caliti dovlecelul, broccoli, fasolea si usturoiul pentru cateva minute, in aceeasi tigaie in care ati gatit baconul. Adaugati supa de pui, otetul balsamic si zaharul si mai lasati 3 minute, amestecand. Puneti deoparte si adaugati busuiocul. Serveste imediat.
400 g fripturi de porc/vita
2 fasii de bacon, taiate
200 g dovlecei, taiati pe diagonala
200 g broccoli buchetele
200 g fasole verde
125 ml supa de pui sau legume
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingurita otet balsamic
o mana de frunze de busuioc, rupte
un varf de cutit de zahar
ulei
Adaugă comentariu