- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și tapetați o formă de cuptor cu diametrul de 21X21 cm, cu unt și hârtie de copt.
- Topiți untul și încorporați pudra de cacao.
- Adăugați ciocolata neagră și încălziți ușor până la omogenizare.
- Mixați zahărul, sarea și ouăle până obțineți o consistență spumoasă.
- Încorporați amestecul de ciocolată.
- Adăugați făina și amestecați bine înainte de a adăuga afinele.
- Turnați compoziția în tavă și coaceți pentru 25 de minute.
- Lăsați să se răcească pentru 10 minute înainte de a fi porționată.
- Vor rezulta 16 porții. Pudrați cu zahăr pudră înainte de servire.
Credit Foto: Fotolia/ alexeyborodin
Poza principala
- 100 g unt
- 50 g pudră cacao
- 75 g ciocolată neagră
- 2 ouă
- 1 vârf cuțit sare
- 175 g zahăr muscovado
- 50 g făină cu agent de creștere
- 150 g afine
Brownie, desertul perfect cu ciocolată din belșug, ideală pentru petreceri.
Numar de portii
16 bucăți
Facebook Comments
Adaugă comentariu