Home » Deserturi & băuturi » Brownie raw vegan
Deserturi & băuturi Vegetarian & vegan

Brownie raw vegan

Amestec de nuci pentru un desert decadent, fără foc și fără zahăr.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 12

Ingrediente:

  • 140 g nuci
  • 150 g migdale
  • 420 g curmale fără sâmburi, hidratate 10 minute în apă fierbinte
  • 60 g pudră de cacao
  • 2 linguri fulgi de cacao
  • 1/2 linguriță sare de mare

Ganache de ciocolată:

  • 60 ml lapte migdale
  • 170 g ciocolată neagră (fără lapte)
  • 2 linguri ulei de cocos
  • 1/4 linguriță sare de mare
  • 1/2 lingură îndulcitor natural (stevia)

Modalitate de preparare:

  1. Se pun 90 g nuci și migdalele într-un procesor de alimente și se pulsează până devin o făină fină.
  2. Adăugați pudra de cacao și sarea de mare și pulsați pentru a combina.
  3. Se transferă amestecul într-un castron și se pune deoparte.
  4. Se adaugă curmalele în blende și pulsați până se transformă într-o compoziție ca de piure.
  5. Transferați într-un bol șă lăsați deoparte.
  6. Adaugați din nou amestecul de nuci și fulgii de cacao într-un procesor de alimente.
  7. Combinați toate ingredientele din nou în blender și amestecați până aveți o compoziție omogenă.
  8. Se adaugă amestecul Brownie într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  9. Se adaugă restul de nuci fărâmițate și distribuiți uniform.
  10. Apoi apăsați în jos cu mâinile până când amestecul este plat și ferm.
  11. Se introduce desertul în congeșator pentru 1 oră.

PENTRU Ganache:

  1. Se adaugă lapte de migdale într-un vas și încălziți la microunde timp de 45 de secunde.
  2. Se adaugă imediat ciocolata în laptele cald și se acoperă lejer.
  3. Nu atingeți timp de 2 minute, astfel încât să poată topi.
  4. Se adaugă sarea și se amestecă ușor cu o lingură de lemn pentru a încorpora, apoi se adaugă uleiul de nucă de cocos topit și amestecați cu un tel.
  5. Lăsați în frigider timp de 10 minute pentru a se îngroșa.
  6. Scoateți din frigider și adăugați îndulcitorul.
  7. Stropiți cu acest ganache prăjitura, feliați și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.