- Încingeți cuptorul la 220 de grade.
- Într-un bol combinați siropul de arțar și 1 lingură cu ulei de măsline.
- Adăugați cartofii dulci tăiați în cuburi, asezonați cu sare și piper măcinat, apoi amestecați pentru a distribui uniform aromele.
- Împrăștiați cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți pentru 40 de minute, până când sunt moi.
- În acest timp încingeți o tigaie de tip grill și prăjiți feliile de pâine pe ambele părți, unse în prealabil cu ulei de măsline.
- Amestecați cartofii cu semințele de dovleac.
- Presărați brânză pe feliile de pâine și acoperiți cu câte un strat de cartofi.
- Potriviți gustul cu sare și piper.
- Stropiți cu ulei de măsline și serviți.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 700 până la 1 kg cartof dulce
- 2 linguri sirop de arțar
- 2 linguri ulei măsline
- 120 g brânză de capră
- 4 linguri semințe de dovleac prăjite
- 6 felii de pâine tăiate pe diagonală
- sare
- piper măcinat
- ulei de măsline
Surprinde-i pe cei dragi cu un aperitiv colorat, gustos și aromat.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu