Revista Practic în bucătărie

Bruschete cu cartof dulce si branza de capra

  1. Încingeți cuptorul la 220 de grade.
  2. Într-un bol combinați siropul de arțar și 1 lingură cu ulei de măsline.
  3. Adăugați cartofii dulci tăiați în cuburi, asezonați cu sare și piper măcinat, apoi amestecați pentru a distribui uniform aromele.
  4. Împrăștiați cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți pentru 40 de minute, până când sunt moi.
  5. În acest timp încingeți o tigaie de tip grill și prăjiți feliile de pâine pe ambele părți, unse în prealabil cu ulei de măsline.
  6. Amestecați cartofii cu semințele de dovleac.
  7. Presărați brânză pe feliile de pâine și acoperiți cu câte un strat de cartofi.
  8. Potriviți gustul cu sare și piper.
  9. Stropiți cu ulei de măsline și serviți.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

bruschete_cu_cartof_dulce_si_branza_de_capra.jpg

  • 700 până la 1 kg cartof dulce
  • 2 linguri sirop de arțar
  • 2 linguri ulei măsline
  • 120 g brânză de capră
  • 4 linguri semințe de dovleac prăjite
  • 6 felii de pâine tăiate pe diagonală
  • sare
  • piper măcinat
  • ulei de măsline 
Surprinde-i pe cei dragi cu un aperitiv colorat, gustos și aromat.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE