1. Taie în cubulețe dovlecelul și roșioarele. Adauga mozzarella taiata marunt și cașcavalul ras.
2. Stropește cu puțin ulei de masline, sareaza, pune busuioc dupa gust, ardeiul iutei și cațeii de usturoi taiați.
3. Amesteca și lasa la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele.
4. Taie bagheta în felii și pune pe fiecare câte 1-2 linguri cu amestec de legume și brânzeturi.
Salata de ardei si nectarine cu branza Camembert
5. Așaza-le într-o tava și da-le la cuptorul încins câteva minute, pâna ce se topește brânza, iar legumele se patrund.
Poza principala
Galerie foto
1 bagheta
1 zucchini
5 rosii cherry
200 g mozzarella
100 g cascaval
2-3 catei de usturoi
1/2 ardei uscati taiat marunt
busuioc
ulei de masline
sare
O gustare sau o cina cu gust delicios.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu