1. Spală cartofii în coajă și pune-i la fiert în apă cu sare. Când furculița pătrunde ușor în ei, scurge-i și lasă-i să se răcorească și curăță-i de coajă. Curăță ceapa și toac-o mărunt, pisează usturoiul.
2. Zdrobește cartofii, adaugă treptat uleiul, sosul ketchup, ceapa, usturoiul și boia de ardei (dulce sau iute) după gust.
3. Amestecă și la final potrivește bruschetele cu pasta cu putina sare și piper. Servește pasta picantă pe felii de pâine de casă.
credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
300 g cartofi
1 ceapă
3 căței de usturoi
50 ml ulei
3 linguri cu ketchup
boia de ardei
piper măcinat
sare
O gustare simplă și sățioasă de bruschete cu pasta picant, potrivită vegetarienilor, dar și celor care țin post.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu