Home » Bruschete cu pastă picantă

Bruschete cu pastă picantă

1. Spală cartofii în coajă și pune-i la fiert în apă cu sare. Când furculița pătrunde ușor în ei, scurge-i și lasă-i să se răcorească și curăță-i de coajă. Curăță ceapa și toac-o mărunt, pisează usturoiul.

2. Zdrobește cartofii, adaugă treptat uleiul, sosul ketchup, ceapa, usturoiul și boia de ardei (dulce sau iute) după gust.

3. Amestecă și la final potrivește bruschetele cu pasta cu putina sare și piper. Servește pasta picantă pe felii de pâine de casă.

credit foto: Photoland/Profimedia

Bruschete in crusta de ou

Tartine cu rosii

Poza principala

pasta_picanta_mica.jpg

300 g cartofi

1 ceapă

3 căței de usturoi

50 ml ulei

3 linguri cu ketchup

boia de ardei

piper măcinat

sare

 

Tartine cu fasole bătută și usturoi

O gustare simplă și sățioasă de bruschete cu pasta picant, potrivită vegetarienilor, dar și celor care țin post.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments