1. Taie discuri din miez de pâine cu ajutorul unei forme sau al unui pahar cu gura medie.
2. Fierbe tare ouale în apa cu sare. Scurge uleiul din conserve și îndeparteaza cu atenție oasele de pe șira spinarii.
3. Freaca spuma crema de brânza cu mascarpone, sareaza dupa gust și adauga mararul tocat marunt.
4. Unge feliile de pâine cu crema de brânza, așaza deasupra câte o jumatate de sardina, presara deasupra galbenuș fiert și servește bruschetele cu frunze de salata proaspata stropite cu zeama de lamâie.
SUGESTIE. Ca bruschetele sa fie mai crocante, dupa ce le-ai taiat, prajește-le pe grill sau într-o tigaie unsa cu puțin ulei de masline!
2 cutii sardine în ulei picant
200 g crema de brânza
1 lingura mascarpone
2 oua
1 pâine toast de secara
salata
zeama de lamâie
sare
Adaugă comentariu