Home » Aperitive, salate, sosuri » Bruschete cu salată de ton si orez
Aperitive, salate, sosuri

Bruschete cu salată de ton si orez

1.Feliază vinetele, dă-le cu un praf de sare şi pune-la la scurs într-o sită.

2.Fierbe orezul aldente în apă cu sare. După ce a fiert, adaugă 2-3 linguri cu parmezan ras, sare şi piper proaspăt măcinat.

3.Taie mărunt 2-3 fire de ceapă verde, feliază câteva roşioare cherry şi pune legumele peste orez. 

4.Adaugă tonul scurs de ulei (ulei pe care-l păstrezi separat, nu-l arunci!) şi puţin pătrunjelul verde tocat mărunt.

5.Pune feliile de vinete pe o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu puţin ulei păstrat şi pe fiecare dintre ele câte 1-2 linguri cu salată de ton şi orez.

6.Dă la cuptor 30 de minute şi serveşte bruschetele cu salată de ton şi orez imediat, stropite în prealabil cu puţin ulei din conservă şi pătrunjel verde.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

bruschete_cu_salata_de_ton_si_orez_mi.jpg

2 vinete

2 cutii cu ton în ulei

100 g orez

ceapă verde

roşii cherry

parmezan

pătrunjel verde

sare

piper alb

O gustare inedită, surprinzătoare şi uşor de pregătit.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.