Bruschete din cele mai apetisante chiar la tine pe masă!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 150 g brânză de capră
- 1 linguriță muștar Dijon
- 50 ml cidru
- 6 fire ceapă verde, fin tocată
- 1 ou
- 400 g pâine feliată subțire
- 1 sfeclă roșie (aproximativ 150 g) curățată
- sucul de la 1 lămâie
- 1/2 legătură mărar, tocat
- năsturel pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Încingeți o tigaie tip grill la foc mediu. Încingeți și cuptorul în partea de sus la 200 de grade.
- Într-un castron mare, combinați împreună brânza, muștarul, cidru, ceapa verde și oul până sunt complet amestecate.
- Se pun feliile de pâine în tigaie și se prăjesc pe ambele părți.
- Montați feliile de pâine într-o tavă și adăugați pe fiecare amestec de brânză.
- Introduceți la cuptor 8-10 minute.
- Se taie în bucăți mari sfecla roșie și apoi într-un procesor de alimente, se mărunțește.
- Se adaugă jumătate din cantitatea de mărar tocat și zeama de lămâie, apoi se amestecă pentru a combina.
- Adăugați amestecul de sfeclă peste pâinea cu brânză în momentul servirii.
- Presărați mărar tocat la final și serviți cu salată de năsturel sau ca atare.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu