Home » Bruschete în trei culori

Bruschete în trei culori

1. Curata ciupercile și taie-le în felii. Înabușa-le împreuna cu o ceapa tocata marunt. Stinge cu puțin vin și lasa pe foc pâna ce scade toata zeama.

2. Separat, scoate pulpa din avocado, zdrobește-o cu furculița și pune peste ea zeama de lamâie. Decojește roșia și tai-o în cubulețe. Amestec-o apoi cu ceapa tocata fin, verdeața și puțin ulei.

3. Taie marunt ardeii copți și amesteca-i pe foc cu uleiul de masline și usturoiul zdrobit. Adauga un praf de sare, iar la final, stropește cu oțet.

4. Taie bagheta în felii și rumenește-le pe gratar. Pe feliile de pâine întinde ciupercile sau avocado ori pasta de ardei. Peste pasta de ardei fierbinte, pune puțin cașcaval ras, iar peste avocado amestec de roșii și ceapa.

 

Ardei copti cu rosii

Poza principala

bruschete_in_trei_culori_mica.jpg

1 bagheta

400 g ciuperci

2 cepe

1 avocado

1/2 lamâie

2 rosii

75 ml vin alb

100 g cascaval

4 ardei copti

3 caței de usturoi

1 lingura ulei de masline

1 lingura oțet balsamic

patrunjel

sare

 

Chifteluţe de dovlecei

Perfecte pentru petreceri, dar și pentru a-ți astâmpăra cât mai degrabă foamea.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.