1. Curata ciupercile și taie-le în felii. Înabușa-le împreuna cu o ceapa tocata marunt. Stinge cu puțin vin și lasa pe foc pâna ce scade toata zeama.
2. Separat, scoate pulpa din avocado, zdrobește-o cu furculița și pune peste ea zeama de lamâie. Decojește roșia și tai-o în cubulețe. Amestec-o apoi cu ceapa tocata fin, verdeața și puțin ulei.
3. Taie marunt ardeii copți și amesteca-i pe foc cu uleiul de masline și usturoiul zdrobit. Adauga un praf de sare, iar la final, stropește cu oțet.
4. Taie bagheta în felii și rumenește-le pe gratar. Pe feliile de pâine întinde ciupercile sau avocado ori pasta de ardei. Peste pasta de ardei fierbinte, pune puțin cașcaval ras, iar peste avocado amestec de roșii și ceapa.
1 bagheta
400 g ciuperci
2 cepe
1 avocado
1/2 lamâie
2 rosii
75 ml vin alb
100 g cascaval
4 ardei copti
3 caței de usturoi
1 lingura ulei de masline
1 lingura oțet balsamic
patrunjel
sare
Adaugă comentariu