Foto
123RF
Pentru dimineți ciocolatoase și pline de energie avem o propunere de nerefuzat.

Dificultate: ușor
Timp de preparare: îndelungat
Porții: 2
Ingrediente:
- 360 ml lapte de migldale
- 6 curmale fără sâmburi
- 60 g semințe de chia
- 30 g pudră de cacao neîndulcită
- 1 linguriță scoțișoară
- 1/2 linguriță extract de vanilie
Pentru topping, la alegere:
- sirop de agave
- fructe de pădure
- iaurt grecesc
Modalitate de preparare:
- Combinați laptele și curmalele într-un blender și pulsați până se omogenizează.
- Vărsați conținutul într-un bol și adăugați semințele de chia, pudra de cacao, scorțișoara și extractul de vanilie.
- Amestecați toate ingredientele pentru a le combina.
- Distribuiți compoziția în boluri individuale, acoperiți cu folie alimentară și lăsați la rece pentru minim 6 ore sau pe timpul nopții, pentru a permite semințelor de chia să absoarbă tot lichidul.
- Când budinca este pregătită pentru a fi servită, decorați cu fructe la alegere sau orice alt topping.
Facebook Comments
Adaugă comentariu