Home » Budinca de ardei si dovlecei

Budinca de ardei si dovlecei

1.Freacă oul cu zahărul și untul (cu mixerul), pune făina și un praf de sare. Lasă aluatul la frigider 30 de minute și prepară legumele.

2.Pune ardeii la copt, curăţă-i de coajă și seminţe și rupe-i în două pe lungime. Spală dovleceii, taie-i în felii, tot pe lungime, și dă-i cu un praf de sare.

3.Bate ouăle cu smântâna, adaugă parmezanul și amestecă. Scoate aluatul din frigider și întinde-l într-o foaie mai mare decât vasul de copt. Pune-l în vasul uns cu ulei.

4.Așază în tavă felii de dovlecel, apoi ardei copt și toarnă câteva linguri cu amestec de ou. Pune din nou legume, ou și continuă până umpli vasul.

5.Dă budinca de ardei si dovlecei la cuptorul încins pentru 30 de minute.

 

Turnuleț bicolor

Poza principala

budinca_fotolia_40662958_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

100 g unt

200 g făină

1 ou

3 linguri cu zahăr

sare

 

pentru umplutura:

2 dovlecei

10 ardei

4 ouă

 2 linguri cu smântână

150 g parmezan

sare

 

Vinete la cuptor cu parmezan și mozzarella

Budinca de ardei şi dovlecei, o cina perfecta in familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.