Home » Promo » Budinca de ardei gras
Promo

Budinca de ardei gras

1. Taie ardeii fâșii, roșiile cubulete, iar ciupercile feliute. Daca ciupercile sunt mici, le poti lasa întregi. Așaza legumele într-un vas uns cu unt.

2. Separat, topește restul de unt. Adauga faina, treptat laptele rece, amestecând continuu, la foc mic, pâna se îngroașa sosul.

3. Oprește focul și încorporeaza treptat brânza de vaci, iaurtul și galbenușul. Toarna compozitia astfel obtinuta peste legume. Presara deasupra un praf de sare și lasa la cuptor cam 30-35 de minute.

Atenție! Ouale trebuie consumate cu moderatie si atentie la modul de preparare. Nu prajite!

 

Salata de quinoa

Poza principala

shutterstock_42066151_mica.jpg

3 ardei grasi de diferite culori

300 g ciuperci

2 rosii

2 lingurite cu faina integrala

50 ml lapte

30 g unt

100 g brânza de vaci

1 galbenus

4 linguri cu iaurt

sare

 

Shake de fructe

Budinca de ardei gras este un preparat usor si cu gust delicat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.