1. Taie ardeii fâșii, roșiile cubulete, iar ciupercile feliute. Daca ciupercile sunt mici, le poti lasa întregi. Așaza legumele într-un vas uns cu unt.
2. Separat, topește restul de unt. Adauga faina, treptat laptele rece, amestecând continuu, la foc mic, pâna se îngroașa sosul.
3. Oprește focul și încorporeaza treptat brânza de vaci, iaurtul și galbenușul. Toarna compozitia astfel obtinuta peste legume. Presara deasupra un praf de sare și lasa la cuptor cam 30-35 de minute.
Atenție! Ouale trebuie consumate cu moderatie si atentie la modul de preparare. Nu prajite!
Salata de quinoa
Poza principala
Galerie foto
3 ardei grasi de diferite culori
300 g ciuperci
2 rosii
2 lingurite cu faina integrala
50 ml lapte
30 g unt
100 g brânza de vaci
1 galbenus
4 linguri cu iaurt
sare
Budinca de ardei gras este un preparat usor si cu gust delicat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu