Home » Budinca de banane si alte fructe

Budinca de banane si alte fructe

  1. Puneți gelatina la înmuiat în apă rece.
  2. Gălbenușurile se mixează împreună cu zahărul până la obținerea unei creme. 
  3. Adăugați făina, apoi laptele și continuați să mixați.
  4. Puneți amestecul pe baie de aburi și amestecați continuu până când se îngroașă.
  5. Adăugați gelatina scursă de apă și continuați să amestecați cu un tel.
  6. Într-un blender adăugați bananele împreună cu sucul de portocale și pulsați pentru a obține un piure cremos.
  7. Turnați-l în crema pregătită și amestecați. 
  8. Repartizați budinca în recipiente individuale și lăsați-le la rece pentru 5 ore. 
  9. Serviți cu fructe proaspete la alegere. 

  Credit Foto: Fotolia/ Viktor

Poza principala

budinca_de_banane.jpg

  • 2 banane
  • 2 gălbenușuri ou
  • 100 g zahăr
  • 500 ml lapte
  • 40 g făină
  • 10 foi gelatină
  • sucul de la 1 portocală
  • fucte la alegere pentru servire
  • mentă
Un preparat răcoritor și aromat ce poate fi consumat la micul dejun.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE