- Puneți gelatina la înmuiat în apă rece.
- Gălbenușurile se mixează împreună cu zahărul până la obținerea unei creme.
- Adăugați făina, apoi laptele și continuați să mixați.
- Puneți amestecul pe baie de aburi și amestecați continuu până când se îngroașă.
- Adăugați gelatina scursă de apă și continuați să amestecați cu un tel.
- Într-un blender adăugați bananele împreună cu sucul de portocale și pulsați pentru a obține un piure cremos.
- Turnați-l în crema pregătită și amestecați.
- Repartizați budinca în recipiente individuale și lăsați-le la rece pentru 5 ore.
- Serviți cu fructe proaspete la alegere.
Credit Foto: Fotolia/ Viktor
Poza principala
- 2 banane
- 2 gălbenușuri ou
- 100 g zahăr
- 500 ml lapte
- 40 g făină
- 10 foi gelatină
- sucul de la 1 portocală
- fucte la alegere pentru servire
- mentă
Un preparat răcoritor și aromat ce poate fi consumat la micul dejun.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu