1.Încinge două linguri cu ulei de măsline într-o tigaie și adaugă roșiile și ceapa tocată foarte mărunt. Perpelește-le pe foc mic zece minute, cu grijă să nu se ardă.
2.Bate spumă ouăle, adaugă smântâna, sare și piper după gust. Pune roșiile și ceapa, brânza dată pe răzătoare.
4.Toarnă totul într-o formă de copt unsă cu puțin ulei și tapetată cu pesmet. Presară pătrunjel verde tocat mărunt și dă la cuptorul încins 35-45 de minute. Servește de îndată!
Truc. Un praf de nucșoară va aromatiza budinca și îi va da un gust deosebit. Nu pune multă, pentru că rezultatul va fi unul nedorit!
Budincă de macaroane cu branza
120 g telemea
175 g smântână
300 g roșii cherry
1 ceapă
6 ouă
1 linguriță cu sare
1 linguriță cu piper
pătrunjel verde
ulei de măsline
pesmet
Adaugă comentariu