Home » Promo » Budincă de brânză
Promo

Budincă de brânză

1.Încinge două linguri cu ulei de măsline într-o tigaie și adaugă roșiile și ceapa tocată foarte mărunt. Perpelește-le pe foc mic zece minute, cu grijă să nu se ardă.

2.Bate spumă ouăle, adaugă smântâna, sare și piper după gust. Pune roșiile și ceapa, brânza dată pe răzătoare. 

4.Toarnă totul într-o formă de copt unsă cu puțin ulei și tapetată cu pesmet. Presară pătrunjel verde tocat mărunt și dă la cuptorul încins 35-45 de minute. Servește de îndată!

 

Truc. Un praf de nucșoară va aromatiza budinca și îi va da un gust deosebit. Nu pune multă, pentru că rezultatul va fi unul nedorit!

 

Budincă de macaroane cu branza

 

Poza principala

budinca_de_branza__fotolia_32774045_subscription_xl.jpg_c_jjava_-_fotolia.com_mica.jpg

120 g telemea

175 g smântână

300 g roșii cherry

1 ceapă

6 ouă

1 linguriță cu sare

1 linguriță cu piper

pătrunjel verde

ulei de măsline

pesmet

 

Budincă de cartofi, broccoli și șuncă

Fie că o servești la micul-dejun, fie la cină, budinca de branza va fi la fel de gustoasa, mai ales daca o servesti cu o salata de sezon.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE