Budincă de broccoli

1. Pune la fiert în vase separate pastele, conopida și broccoli desfacut în buchetele. Scurge-le de apa și lasa-le sa se racoreasca.

2. Într-un castron, amesteca brânza rasa și amestecata cu smântâna. Adauga pastele și buchetelele de conopida și broccoli.

3. Unge un vas termorezistent cu unt și tapeteaza cu pesmet. Rastoarna compozitia și presara parmezan și alunele zdrobite. Lasa budinca de broccoli la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

 Budinca de dovlecei

Supă-cremă de broccoli

 

Truc. Parmezanul poate fi depozitat în frigider o luna daca îl învelesti în hârtie cerata si apoi într-o punga.

Poza principala

fotolia_27648408_subscription_xl_mica.jpg

200 g melcisori

1 broccoli

1 conopida mica

100 g parmezan

100 g brânza telemea

4 linguri cu smântâna

50 g alune

1 lingura pesmet

1 lingura unt

 

Budincă de carne

Sățioasă și ușor de gătit, budinca de broccoli este potrivită pentru masa de prânz ori pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE