1. Pune la fiert în vase separate pastele, conopida și broccoli desfacut în buchetele. Scurge-le de apa și lasa-le sa se racoreasca.
2. Într-un castron, amesteca brânza rasa și amestecata cu smântâna. Adauga pastele și buchetelele de conopida și broccoli.
3. Unge un vas termorezistent cu unt și tapeteaza cu pesmet. Rastoarna compozitia și presara parmezan și alunele zdrobite. Lasa budinca de broccoli la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Truc. Parmezanul poate fi depozitat în frigider o luna daca îl învelesti în hârtie cerata si apoi într-o punga.
Poza principala
Galerie foto
200 g melcisori
1 broccoli
1 conopida mica
100 g parmezan
100 g brânza telemea
4 linguri cu smântâna
50 g alune
1 lingura pesmet
1 lingura unt
Sățioasă și ușor de gătit, budinca de broccoli este potrivită pentru masa de prânz ori pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu