1. Curăţă şi toacă ceapa. Taie bucăţele baconul şi kaiserul. Aureşte ceapa şi baconul într-o tigaie, adaugă carnea şi ţine pe foc până se rumeneşte. Presară amestecul într-o tavă de copt.
2. Scufundă bulgurul de trei ori în apă fierbinte, scurge şi aşază peste compoziţia de carne şi ceapă. Nu amesteca.
3. Toarnă laptele sărat peste bulgur. Introdu la cuptorul preîncălzit la 180 de grade şi coace jumătate de oră până capătă o crustă aurie. Serveşte budinca de bulgur cu salată!
Sugestie. Dacă nu îţi place bulgurul, îl poţi înlocui cu orez sau cartofi. Va ieşi un preparat la fel de gustos!
foto: Photoland/Photocuisine
Salata de cuscus, dovleac si branza feta
Poza principala
Galerie foto
Budinca de bulgur, un preparat delicios și ușor de gătit.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu