Budincă de bulgur

1. Curăţă şi toacă ceapa. Taie bucăţele baconul şi kaiserul. Aureşte ceapa şi baconul într-o tigaie, adaugă carnea şi ţine pe foc până se rumeneşte. Presară amestecul într-o tavă de copt. 

2. Scufundă bulgurul de trei ori în apă fierbinte, scurge şi aşază peste compoziţia de carne şi ceapă. Nu amesteca. 

3. Toarnă laptele sărat peste bulgur. Introdu la cuptorul preîncălzit la 180 de grade şi coace jumătate de oră până capătă o crustă aurie. Serveşte budinca de bulgur cu salată!

Sugestie. Dacă nu îţi place bulgurul, îl poţi înlocui cu orez sau cartofi. Va ieşi un preparat la fel de gustos!

foto: Photoland/Photocuisine

 

Salata de cuscus, dovleac si branza feta

Budinca cu legume gratinate

 

Poza principala

budinca_de_bulgur_mica.jpg

500 ml lapte 

250 g bulgur

50 g bacon

150 g de kaiser

1 ceapă

sare

 

Salata de bulgur

Budinca de bulgur, un preparat delicios și ușor de gătit.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE