1.Pune toate ingredientele, mai puțin laptele, într-un mixer și amestecă-le până obții o compoziție cât mai fină.
2.Toarnă treptat laptele până ajungi la consistența dorită. Dă budinca de ciocolată (de post) la frigider pentru măcar o oră.
3.Servește budinca de ciocolată cu cacao presărată deasupra sau fructe uscate tocate mărunt, nuci, migdale sau nuci zdrobite.
credit foto: © IngridHS – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 avocado curățați
2 linguri cu ulei vegetal (sau ulei de cocos ori avocado)
80 ml sirop de agave/arțar/miere
3 curmale hidratate în apă caldă pentru 15 minute
90 g cacao
2 lingurițe cu extract de vanilie
125-250 ml lapte de soia/migdale/orez
Dacă iubești budinca de cacao, încearcă acestă rețetă de post.
Numar de portii
6
Calorii
200
Facebook Comments
Adaugă comentariu