Vegetarian & vegan

Budinca de cartofi cu branza

Text
Budinca de cartofi cu branza
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
budinca_de_cartofi_mg_1716_.jpg

Ingrediente

800 g cartofi
300 g telemea
3 ouă
150 g smântână
150 g unt sau margarină
1 lingură pesmet.
 

Mod de preparare

Speli bine cartofii, îi fierbi în coajă, apoi îi cureți și îi tai în felii groase de 1 cm. Razi sau zdrobești brânza și o amesteci cu ouăle bătute și smântâna. Ungi o tavă cu unt și o tapetezi cu pesmet. Așezi cartofii în straturi, alternând cu felii de unt și pastă de brânză. Dai budinca la cuptor pentru 20 de minute, până se rumenește frumos.
Sfaturi: Separă ouăle și bate albușurile spumă. Așază pasta cu brânză deasupra, și budinca va fi astfel mai pufoasă.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE