Vegetarian & vegan

Budinca de conopida cu branza

Conopida se spala bine si se rupe in manunchiuri mici. Exista doua metode de a gati conopida: 1. cu ajutorul unui cuptor cu aburi: manunchiurile mici de conopida se pun la aburit 20 de minute 2. prin fierbere: 20-25 de minute Dupa ce e gata, conopida se strecoara si se pune intr-un bol mare. Se paseaza cu furculita. Intr-un alt bol se bat bine ouale si apoi se adauga peste conopida. Telemeaua se paseaza si ea cu furculita si impreuna cu mararul maruntit, sarea si piperul, se adauga peste conopida. Se amesteca toate ingredientele bine si se pun intr-o forma de copt sau un vas inalt de iena. Budinca de conopida cu branza se baga in cuptorul preincins la 180 de grade si se lasa sa se rumeneasca aproximativ 20 de minute. Se serveste budinca de conopida cu smantana proaspata.

Supa crema de conopida

200 gr branza telemea smantana 5 oua ecologice 1 legatura marar 1 conopida medie sare si piper dupa gust

Chiar daca nu urmezi un regim vegetarian, vei fi placut surprins de aceasta retetea de budinca de conopida cu branza delicioasa!
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE