Mâncăruri

Budinca de conopida

Text
Budinca de conopida
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
budinca_de_conopida_img_2133.jpg

Ingrediente

1 conopidă
sare
80 g unt
50 g făină
250 ml lapte
2 gălbenușuri
50 g cașcaval ras
50 g șuncă
200 g smântână

Mod de preparare

Fierbi conopida în apă cu sare și o răcești. Prepari sosul alb cu unt, făină, lapte, la care adaugi gălbenușurile și puțin cașcaval ras. Ungi o formă, pui conopida desfăcută, o amesteci cu șunca tocată și torni deasupra sosul alb.

Dai preparatul la cuptor timp de o jumătate de oră. Când este gata, o presari cu cașcaval ras și servești cu smântână.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE