Budincă de dovlecei si branza

1. Spală bine dovleceii în coajă. Taie-i în felii foarte subţiri.
2. Bate 2 ouă cu 100 g smântână, adaugă brânza telemea rasă și amestecă energic până se omogenizează. Pune dovleceii, sărează și pipărează după gust. Adaugă o mână de pătrunjel verde tocat.
3. Pune compoziţia într-o tavă unsă cu o lingură cu ulei de măsline. Bate ouăle și smântâna rămase, adaugă parmezanul ras, apoi toarnă totul peste amestecul de dovlecei.
4. Dă la cuptor 35-40 de minute, la foc potrivit. Servește fierbinte.
credit foto:  olhaafanasieva – Fotolia.com

 

Budincă de dovlecei cu parmezan

Poza principala

budinca_de_dovlecei_fotolia_53374135_subscription_xxl.jpg_c_olhaafanasieva_-_fotolia.com_mica.jpg

4 dovlecei
200 g brânză telemea
4 ouă
200 g smântână
50 g parmezan
pătrunjel
ulei de măsline
sare
piper

 

Briose cu dovlecei

O rețetă ușoară, ideală pentru un prânz gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE