Fierbe pastele în apă cu sare. Clătește-le cu apă rece și lasă-le să se scurgă.
Amestecă pastele cu carnea de pui fiartă separat și tăiată cubuleţe. Adaugă mazărea fiartă și ciupercile tăiate felii și trase în puţin unt. Pune amestecul într-un vas uns cu restul de unt și tapetat cu pesmet.
Într-un castron, bate bine ouăle cu smântâna, brânza telemea și cașcavalul ras. Toarnă totul peste amestecul de macaroane și lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.
Spre final, rade deasupra macaroanelor bânza cedar și lasă la cuptor până se topește și aceasta. Servește aceasta budinca de macaroane cu branza cât este fierbinte.
1 pachet cu macaroane
1 piept de pui
300 g ciuperci
4 linguri cu unt
125 g smântână
100 g brânză telemea
100 g caşcaval
100 g brânză ceddar
2 linguri cu mazăre
2 linguri cu pesmet
2 ouă
sare
Adaugă comentariu