1.Curăţă morcovii și pune-i la fiert întregi, în apă cu sare. După ce au fiert, lasă-i să se scurgă și taie-i rondele potrivit de groase.
2.Separat, bate oul cu smântâna și un praf de sare. Încorporează brânza dată pe răzătoarea mare.
3.Unge o formă din yena cu unt și tapeteaz-o cu pesmet. Așază un strat de rondele de morcov, apoi unul de brânză.
4.Repetă până termini toate ingredientele. Ultimul strat să fie de morcov. Presară deasupra puţin susan și piper și lasă la cuptor aproximativ 30-40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
8 morcovi mai măricei
300 g brânză telemea
1 ou
6 linguri cu smântână
1 lingură cu unt
seminţe de susan
pesmet
sare
piper
Când vrei să încerci o rețetă de budincă făra carne, alege să prepari rețeta de budincă de morcovi: ușoară și aromată.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu