Vitamine, gust și culoare într-un pahar cu sănătate.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 200 g orez negru
- 1 mango
- 1 limetă
- 1 lingură alune de pădure
- 1 lingură fulgi de cocos
- 2 banane coapte
- 200 ml lapte de alune/ lapte vegetal
- 1 linguriță extract de vanilie
- miere de manuka (opțional)
- 2 fructul pasiunii
- 4 linguri iaurt natural
Modalitate de preparare:
- Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Între timp curățați mango și blendați-l împreună cu sucul de la limetă. Pulsați până devine cremos apoi transferați într-un bol.
- Separat, într-o tigaie, prăjiți alunele de pădure și fulgii de cocos până devin aurii, apoi transferați într-un mojar și zdrobiți-le.
- Curățați banana și împreună cu laptele vegetal, extractul de vanilie și două părți din orez, introduceți la blender și pulsați până aveți o cosistență cremoasă. După gust adăugați miere de manuka.
- Când consistența este cremoasă, adăugați restul orezului și distribuiți amestecul în 4 pahare/borcane.
- Adăugați deasupra mango, câte o jumătate de fructul pasiunii și iaurt.
- Presărați alunele cu fulgii de cocos și serviți.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu