Home » Promo » Budincă de pâine cu ciuperci
Promo

Budincă de pâine cu ciuperci

1.Curăță ceapa, cățeii de usturoi și ciupercile. Taie mărunt ceapa, felii usturoiul și bucățele ciupercile. 

2.Încinge uleiul și rumenește ceapa și baconul. Adaugă usturoiul și ciupercile, sărează după gust și adaugă ierburile și mai lasă 10-15 minute sau până mai scade zeama. Ia de pe foc, presară parmezanul.

3.Amestecă într-un castronel ouăle cu laptele și smântâna și potrivește gustul de sare. Înmoaie feliile de pâine în amestecul de ouă și așază o parte dintre ele într-o tavă unsă și tapetată cu unt și pesmet.

4.Pune peste ele amestecul de ciuperci, toarnă amestecul de ouă și lapte rămas și pune deasupra restul de felii de pâine înmuiate. Dă la cuptorul încins pentru 30 de minute sau până capătă o culoare frumoasă și apetisantă.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Tartă cu afumătură și conopidă

Poza principala

budinca_cu_paine_mica.jpg

1 ceapă

2 căței de usturoi

400 g ciuperci proaspete

60 g bacon tăiat subțire

2 linguri cu ulei de măsline

Sare

1 lingură cu ierburi aromatice (cimbru, salvie)

2 linguri cu parmezan ras

10-15 felii de pâine

4 ouă

100 ml lapte

200 ml smântână

Unt și pesmet pentru uns și tapetat tava

 

Rulouri rapide cu varza, morcov si branza feta

Spornică și deloc greu de pregătit, budinca de pâine cu ciuperci o poți servi la o cină în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.