Revista Practic în bucătărie

Budincă de paste cu nucă

1. Pune pastele la fiert în apă cu sare şi ţine pe foc potrivit indicaţiilor de pe ambalaj. Strecoară-le și trece-le sub un jet de apă rece. 

2. Într-un bol adânc, amestecă pastele cu brânza mascarpone, ouăle şi zahărul. Tapetează o tavă cu unt, toarnă pastele şi acoperă cu un strat dens de nucă. 

3. Dă budinca de paste cu nuca la cuptor 20 de minute şi serveşte desertul cald.

 

Salată de paste cu nectarine

Poza principala

budinca_de_paste_cu_nuca_mica.jpg

500 g paste rigatoni

200 g nuca tocata

300 g mascarpone

150 g zahăr

3 pliculețe cu zahăr vanilat

4 ouă

1 cub de unt

sare

 

Paste quattro formaggi

Daca va doriti un ospăţ dulce şi sănătos pentru cei mari şi pentru cei mici nu ezitati sa alegeti reteta noastra cu budinca de paste si nuca!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE