1.Fierbe pieptul de pui în apă cu sare, taie carnea în fâșii. Separat, pune la fiert pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
2.Într-un castron, bate bine gălbenușurile cu un praf de sare. Adaugă smântâna, brânza zdrobită cu furculiţa și jumătate din cantitatea de cașcaval ras.
3.Încorporează pastele scurse bine, carnea de pui și boabele de porumb și mazăre.
4.Toarnă compoziţia într-un vas uns cu margarină și tapetat cu pesmet. Presară deasupra restul de cașcaval și lasă la cuptor aproximativ 40-45 de minute.
Poza principala
Galerie foto
300 g penne
1 piept de pui
1 lingură cu porumb
1 ceşcuţă cu mazăre fiartă
1 lingură cu margarină
1 lingură cu pesmet
200 g caşcaval
100 g brânză telemea
200 ml smântână
3 gălbenușuri
sare
piper
Budinca de paste cu pui este un preparat pe care-l poți pregăti simplu și ușor pentru cină.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu