1.Rumenește peștele în puţin unt, după care stropește-l cu lămâie.
2.Călește ceapa împreună cu morcovul cubuleţe. Stinge cu puţină apă și lasă să fiarbă înăbușit.
3.Adaugă smântâna și cașcavalul ras. Lasă pe foc 2-3 minute. La final, potrivește gustul de sare și piper și presară pătrunjel tocat.
4.Așază bucăţile de pește pe un rând de felii de cartof. De jur împrejur, așază restul de felii de cartof.
5.Toarnă sosul de smântână și acoperă și lasă la cuptor aproximativ 15 minute. Ia capacul cu 3-4 minute inainte de expirarea timpului pentru ca budinca de peste sa prinda o crusta apetisanta.
Poza principala
Galerie foto
4 file de peste
1 morcov
600 g cartofi fierţi
1 ceapă
50 g unt
250 ml smântână
150 g caşcaval ras
25 ml suc de lămâie
pătrunjel
ulei
sare
piper
Un antreu apetisant cu budinca de peste bogat în arome.
Numar de portii
6
Calorii
350
Facebook Comments
Adaugă comentariu